Follow DinDoula on Twitter

Ingrid Prøsch

DinDoula eies og drives av meg, Ingrid Prøsch. Jeg er utdannet fagpedagog (cand. paed.) fra Universitetet i Oslo, og har etterutdannelse i tilknytningspedagogikk fra Attachment Parenting International. Jeg driver også Tilknytningspedagogene (www.tilknytningspedagogene.no) DinDoula er en selvstendig del av Tilknytningspedagogene. Jeg har erfaring som ammehjelper i Ammehjelpen, er mamma til tre barn og er tilknyttet Norsk Doulaforening. Jeg er også International Editor i magasinet The Attached Family.

Alle trenger trygge baser for å kunne vokse og å finne sin trygghet, kraft og glede. Jeg er glad for å kunne være en trygg base for gravide og kvinner i fødsel og barsel.

 

Ingrid Prøsch

Guro Kjølstad Røste

Guro er opptatt av at gravide, fødende og barselkvinner skal være og føle seg trygge under svangerskap,- fødsel og barseltiden. Det er viktig at kvinnene får den informasjonen de har krav på, og at de blir hørt så de selv får ta valg som påvirker dem selv og barnet. Guro har født to barn selv, er kurset gjennom Norsk Doulaforening.

Guro Kjølstad Røste

Maren Kristin Kongelstad

Maren bor på Bekkestua i Bærum med mann og to barn. Etter å ha opplevd verdien av doulastøtte under første fødsel i USA, utdannet hun seg selv til doula. Hun mener fødselsopplevelsen er av stor betydning og ønsker å være en trygg, rolig og omsorgsfull fødselsledsager. Maren har stor tro på kvinners fødekraft og på betydningen av å ta informerte valg. Maren sitter i styret i Norsk Doulaforening og er NDF doula.

Maren Kristin Kongelstad


 
20060702_000541.jpg

Annonser

Jeg vil ha med en doula på fødselen
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner